
تفاله های قهوه
دارچین
پیلونسیلو (نوعی شکر نیشکر تصفیه نشده)
میخک یا پوست پرتقال
یکی از ویژگی های بارز کافه د اولا، ترکیب منحصر به فرد طعم های آن است که به طور همزمان شیرین، تند و خاکی هستند. افزودن دارچین یک نت گرم و کمی تند به قهوه می بخشد. در حالی که پیلونسیلو، با شیرینی غنی خود، تلخی تفاله قهوه را متعادل می کند. کافه د اولا علاوه بر طعم لذیذش، در سنت ها و آیین های مکزیکی نیز اهمیت ویژه ای دارد. این نوشیدنی اغلب در مناسبت ها و جشن های خاص مانند موارد زیر سرو می شود:
Dia de los Muertos (روز مردگان)
کریسمس
جمع های خانوادگی
گردهمایی های غیررسمی
در میان غذاهای مکزیکی، کافه د اولا فقط یک نوشیدنی نیست؛ بلکه یادآور سنت های غنی آشپزی است که در طول نسل ها منتقل شده اند. همچنین، گواهی بر خلاقیت و تدبیر آشپزهای مکزیکی می باشد. کافه د اولا را چه در یک کافه شلوغ در مکزیکوسیتی بنوشید و چه در خانه دم کنید، طعم های گرم آن باعث می شوند که از لحظه لحظه نوشیدن آن لذت ببرید.
https://ghahvekhane.com/%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D9%85%DA%A9%D8%B2%DB%8C%DA%A9%DB%8C
:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1